Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες]

keit-mintleton
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Tα τελευταία τρία χρόνια το παλάτι του Κένσινγκτον έγινε πάλι ένα από τα ισχυρά κέντρα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας από την στιγμή που εγκαταστάθηκαν η Κέητ, ο Γουίλιαμ και ο πρίγκηπας Χάρι. Ωστόσο, μια ομάδα συμβούλων αγρυπνά γύρω από την εικόνα των νεαρών γαλαζοαίματων.

Αφανείς ήρωες, αποτελούν μια σφιχτή διοίκηση που συμβουλεύει καθημερινά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τρία είναι τα πρόσωπα κλειδιά, τα οποία βρίσκονται πίσω από το διάσημο βασιλικό ζευγάρι και κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, όπως τα αποκάλυψε το paris match.


Jamie Lowther-Pinkerton, ο παλιός

Εγκαταστάθηκε τον Μάιο του 2005 στο παλάτι και είναι πρώην αξιωματικός των ειδικών βρετανικών δυνάμεων SAS. Ηταν πρώτος γραμματέας των δύο νεαρών Γουίλιαμ και Χάρι και στη συνέχεια ανέλαβε και την Κέητ. Ο γιός του Billy ήταν μάλιστα ένας από τους παράνυφους του νεαρού ζεύγους ενώ ο ίδιος είναι ένας από τους νονούς του μικρού Τζορτζ.
Αυτός ο υπερ-βοηθός οργανώνει την ατζέντα των εμφανίσεων και διασφαλίζει τον δεσμό μεταξύ του Μπάκινγχαμ, του Clarence House και St James’s Palace με τις οργανώσεις και τους συλλόγους. Είναι υπεύθυνος για τις ομιλίες, την αλληλογραφία και τις σχέσεις με τα ΜΜΕ.
Τον Σεπτέμβριο του 2013 ο Jamie Lowther-Pinkerton ανέθεσε το έργο του στους βοηθούς του Miguel Head και Rebecca Deacon, με τον πρώτο να είναι υπεύθυνος του Γουίλιαμ και την δεύτερη της Κέητ. Ο ίδιος επισκέπτεται τους βοηθούς του μια φορά το μήνα για να ελέγξει αν όλα πάνε καλά.


Miguel Head, από το υπουργείο Αμυνας

Miguel Head, 37 ετών, είναι ο ιδιαίτερος του Γουίλιαμ. Στέλεχος του Υπουργείου Αμυνας από τα 20 χρόνια του, ο Miguel Head ήταν αυτός που συντόνισε τη στρατιωτική θητεία του πρίγκηπα Χάρι στο στρατό και το πέρασμά του από το Αφγανιστάν.


Rebecca “Becca” Deacon, η έμπιστη της Δούκισας

Η Becca, όπως την αποκαλούν, είναι 32 ετών και ιδιαίτερη γραμματέας της Κέητ. Είναι πρόσωπο εμπιστοσύνης της Δούκισας την οποία συνοδεύει από το 2011. Είναι κόρη στρατιωτικού και γνώρισε τον Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια του «κονσέρτου για την Νταϊάνα» στην μνήμη της αδικοχαμένης πριγκήπισας το 2007. Εργάστηκε για ένα διάστημα για Sentebale, το φιλανθρωπικό έργο του πρίγκηπα Χάρυ για τα παιδιά που έχουν προσβληθεί από AIDS στην Αφρική.

Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Emma Probert, η σκληρή λοχαγός

Η Emma Probert είναι η βασική αξιωματικός προστασίας της Κέητ, από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι αρραβώνες τον Νοέμβριο του 2010. Η λοχαγός Probert διακρίθηκε στα τρομοκρατικά γεγονότα του Λονδίνου το 2005. Εχασε τον σύζυγό της, αξιωματικό της Σκότλαντ Γιάρντ, σε ηλικία 42 ετών, σε δυστύχημα στο σκι στις Αλπεις, το 2009. Από τότε ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός αξιωματικού υπεύθυνου για την ασφάλεια της βασίλισσας και έχουν ένα παιδί.

Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Amanda Cook Tucker, η κομψή

Η Amanda Cook Tucker είναι η κομμώτρια της Κέητ. Η Μάντι, όπως την αποκαλούν, 52 ετών, την συμβουλεύει και για τα φορέματά της. Είναι παντρεμένη με έναν κομμωτή που πήρε μετάλλιο για τις υπηρεσίες του στο παλάτι και ζει στο πολυτελές προάστιο του Knightsbridge. Εκοβε τα μαλλιά του Γουίλιαμ και του Χάρι από τότε που ήταν παιδιά και εργάζεται και για άλλα άτομα της βασιλικής οικογένειας.

Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Maria Teresa Turrion Borrallo, η τροφός του πρίγκηπα

Η Maria Teresa Turrion Borrallo, 43 ετών, είναι η παραμάνα του μικρού Τζορτζ. Είναι Ισπανίδα, δίγλωσση και σπούδασε στο Norland College de Bath, στη Μεγάλη Βρετανία, που ειδικεύεται στην ανατροφή παιδιών. Είναι παραμάνα από τα 20 χρόνια της για παιδιά πολύ πλούσιων οικογενειών, η Μαρία ανέλαβε την ανατροφή του μικρού πρίγκιπα από τον Φεβρουάριο του 2014.

Οι άνθρωποι-κλειδιά πίσω από την Κέητ Μίντλετον και τον Γουίλιαμ -Τα απίστευτα βιογραφικά τους [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ