Οικογενειακή τραγωδία: Η 6χρονη που είδε τον πατέρα της να πνίγεται είχε χάσει πριν από 6 μήνες και τη μητέρα της - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία: Η 6χρονη που είδε τον πατέρα της να πνίγεται είχε χάσει πριν από 6 μήνες και τη μητέρα της

Οικογενειακή τραγωδία: Η 6χρονη που είδε τον πατέρα της να πνίγεται είχε χάσει π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άτυχο κοριτσάκι 6 ετών το οποίο περιπλανήθηκε μόνο του σε ακυβέρνητο σκάφος ανοιχτά της Κορώνης έπειτα από τον πνιγμό του πατέρα του.Οπως αναφέρει η ΝΕΡΤΙ, η 6χρονη, που έχει άλλα δύο αδελφάκια, έχασε πριν από έξι μήνες τη μητέρα της, ενώ, πλέον, από το Σάββατο έμεινε ορφανή, καθώς, ο πατέρας της έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

Την αιτία του θανάτου επιβεβαίωσε και η νεκροψία, ενώ, σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ ο 50χρονος όταν μεταφέρθηκε στην ακτή από διερχόμενο σκάφος ήταν ακόμη ζωντανός και ψέλλιζε «το παιδί, το παιδί».

Η περιπέτεια στην θάλασσα για το άτυχο κοριτσάκι έλαβε τέλος όταν λουόμενοι εντόπισαν το φουσκωτό σκάφος στην περιοχή «Αγίας Τριάδας» Κορώνης.

Το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ παρελήφθη από οικείους του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ