Τα...ποσοστά του Αδωνι: 50-50 να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή - iefimerida.gr

Τα...ποσοστά του Αδωνι: 50-50 να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πεποίθηση ότι το κλίμα έχει αλλάξει και πλέον είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να μην οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το κλίμα στη Βουλή έχει αλλάξει παντελώς και τα ποσοστά να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι 50-50» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επεσήμανε ότι υπάρχει στροφή και αλλαγή σκέψεων από ανεξάρτητους βουλευτές.

Όσον αφορά στον ΕΝΦΙΑ , υποστήριξε ότι ήταν από την αρχή μπλεγμένο θέμα, νομοθετικά και υπολογιστικά και παραδέχτηκε πως «περισσότερα αυτογκόλ από τον φόρο ακίνητης περιουσίας η κυβέρνηση είναι αλήθεια ότι δεν μπορούσε να φάει».

Ανέφερε πάντως ότι στο 80% των περιπτώσεων ο φόρος έχει λειτουργήσει καθώς, όπως είπε, είναι μικρότερος σε σχέση με το έκτακτο τέλος.

Σχετικά με την ευρύτερη φορολογική πολιτική, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι δεν είναι επιβαλλόμενοι οι φόροι, αλλά είναι επιβαλλόμενο να ζούμε με δικά μας χρήματα. «Αργήσαμε να κάνουμε όσα έπρεπε και γι' αυτό έχουμε μεγάλους φόρους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ