Ολα όσα ακολούθησαν τη δολοφονία του 39χρονου στο Αστρος: Μητέρα και θεία έπλυναν την αυλή, ο παιδοκτόνος πήγε στο καφενείο - iefimerida.gr

Ολα όσα ακολούθησαν τη δολοφονία του 39χρονου στο Αστρος: Μητέρα και θεία έπλυναν την αυλή, ο παιδοκτόνος πήγε στο καφενείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aμετανόητος για την άγρια δολοφονία του γιου του, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας τα οποία τον βοήθησαν να εξαφανίσει το πτώμα του 39χρονου, εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή ο 75χρονος παιδοκτόνος από το Αστρος Κυνουρίας.

Σύμφωνα με την Espresso ο ηλικιωμένος ανέλαβε όλη την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν στην αυλή του σπιτιού του στο Αστρος Κυνουρίας ωστόσο ήταν αμετανόητος για το γεγονός ότι στέρησε τη ζωή από το ίδιο του το παιδί. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή ο 75χρονος όχι μόνο άκουσε ατάραχος τους αστυνομικούς να του ανακοινώνουν το θάνατο του παιδιού του αλλά έφυγε και πήγε στο καφενείο του χωριού.

Αλλωστε, το γεγονός ότι ο 75χρονος πυροβόλησε τρεις φορές με το δίκαννο τον γιο του με την χαριστική βολή να είναι αυτή που τον πέτυχε στο θώρακα, κάνει τους αστυνομικούς να δηλώνουν ότι «είχε πλήρη επίγνωση του τι έκανε».

Μετανιωμένοι οι συγγενείς

Σε αντίθεση με τον 75χρονο η 67χρονη μητέρα και οι άλλοι τρεις συγγενείς της οικογένειας (ο 71χρονος θείος, η 70χρονη θεία και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος) εμφανίστηκαν μετανιωμένοι για όσα συνέβησαν την Παρασκευή και τη συμμετοχή τους στο άγριο έγκλημα.

Πώς η οικογένεια βοήθησε τον δράστη να εξαφανίσει τα ίχνη του θύματος

Ολοι τους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του εγκλήματος και αποφάσισαν να βοηθήσουν τον 75χρονο να σβήσει τα ίχνη του, να κρύψει το πτώμα και να κρύψουν όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Συγκεκριμένα ο ίδιος ο πατέρας, με τη βοήθεια του 71χρονου, τοποθέτησε το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του από το οποίο έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και το μετέφεραν σε ερημική περιοχή, όπου του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους και τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι του δράστη, όπου η 67χρονη και η 70χρονη καθάρισαν προσεκτικά την αυλή για να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Μάλιστα, τις πινακίδες του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα του 39χρονου τις έθαψαν στον κήπο του σπιτιού τους οι δύο γυναίκες.

Και οι πέντε συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, του εμπρησμού, της ψευδορκίας και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Δείτε την οικογένεια δολοφόνων πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ