Βριτόμαρτις: Ενα θέρετρο για γυμνιστές, φωλιασμένο στην πιο όμορφη γωνιά της Κρήτης -Λευκά Ορη, Λιβυκό Πέλαγος και άνθρωποι απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Βριτόμαρτις: Ενα θέρετρο για γυμνιστές, φωλιασμένο στην πιο όμορφη γωνιά της Κρήτης -Λευκά Ορη, Λιβυκό Πέλαγος και άνθρωποι απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ενα πολύ ιδιαίτερο μέρος». Ετσι αυτοχαρακτηρίζεται το ξενοδοχείο Βριτόμαρτις στην Κρήτη, το οποίο είναι φωλιασμένο σε ένα ακρωτήρι με θέα το Λιβυκό Πέλαγος και τα μεγαλοπρεπή Λευκά Ορη και απευθύνεται σε φυσιολάτρεις.

H Huffington Post το συγκαταλέγει στα 11 καλύτερα μέρη του κόσμου για να... πετάξει κανείς τα ρούχα του, αφού πρόκειται για ένα θέρετρο όπου επιτρέπεται ο γυμνισμός τηρουμένων των κανόνων που θέτει η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμνιστών.

«Εχουμε δημιουργήσει ένα χαλαρό και φιλικό περιβάλλον και, ενώ οι περισσότεροι από τους πελάτες μας είναι φυσιολάτρεις από πεποίθηση, μία "προαιρετικής ένδυσης" προσέγγιση διασφαλίζει ότι ακόμη και οι πελάτες που επισκέπτονται ένα φυσιολατρικό θέρετρο για πρώτη φορά, δε θα νοιώσουν ποτέ άβολα ή παρείσακτοι. Από την ανατολή ως τη δύση του ήλιου, όλοι οι εξωτερικοί χώροι είναι γυμνιστικοί ή προαιρετικής ένδυσης όλες τις ώρες ενώ ρούχα (έστω πετσέτα ή παρεό) πρέπει να φοριούνται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Καθώς είμαστε ένα οικογενειακό ξενοδοχείο για φυσιολάτρεις, τα παιδιά είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα και υπάρχουν ειδικές ανέσεις γι αυτά», σημειώνει στο site του όμορφου αυτού και συγχρόνως ιδιαίτερου ξενοδοχείου της Κρήτης.

Φυσικά οι φυσιολάτρεις μπορούν να κάνουν τις βουτιές τους στην 25 μέτρων πισίνα του ξενοδοχείου αλλά και στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς από κάτω.

Παράλληλα, το ξενοδοχείο οργανώνει εκδρομές προς τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής, φυσιολατρικές κρουαζιέρες κατά μήκος των ακτών και πεζοπορίες σε μοναδικά μέρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ