Μυστήριο με απανθρακωμένη σορό που εντοπίστηκε σε Ι.Χ. στην Πάτρα -Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην υπόθεση - iefimerida.gr

Μυστήριο με απανθρακωμένη σορό που εντοπίστηκε σε Ι.Χ. στην Πάτρα -Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στην υπόθεση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου ενός άνδρα,ηλικίας 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή Λεύκα της Πάτρας, αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε λίγο πριν από τις 04.00 τα ξημερώματα της Κυριακής για φωτιά σε επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση των οδών Αστερίωνος και Ευβοίας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν πέντε άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και αφού έσβησαν την πυρκαγιά, διαπίστωσαν ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν ένα απανθρακωμένο άτομο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο, μετέφερε τη σορό σο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου και θα διενεργηθεί νεκροψία, νεκροτομή.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς εκδηλώθηκε η φωτιά στο αυτοκίνητο, αλλά και να συλλεχθούν στοιχεία που θα βοηθήσουν τόσο στην ταυτοποίηση του νεκρού ατόμου, όσο και στην αποκάλυψη των αιτίων της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 65χρονος ήταν κάτοικος της Πάτρας και βρέθηκε στην θέση του οδηγού. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει βρεθεί σημείωμα αυτοκτονίας.

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ