Γιατί η Αλεσάντρα Αμπρόζιο παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο της πιο όμορφης celebrity με μπικίνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Αλεσάντρα Αμπρόζιο παίρνει δικαιωματικά τον τίτλο της πιο όμορφης celebrity με μπικίνι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φωτογραφίες των σταρ από όλο τον κόσμο με μαγιό, οι οποίες βγαίνουν καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο το τρίμηνο που εδώ για εμάς είναι καλοκαίρι, τραβούν πάντα την προσοχή. Ή γιατί είναι αψεγάδιαστες, οπότε αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού, ή γιατί έχουν κάποιο ψεγαδάκι, οπότε αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για κουτσομπολιό. Στην πρώτη κατηγορία εντάσσονται πολλές γυναίκες, ωστόσο αυτή που δικαιωματικά μπορεί να πάρει τον τίτλο του εντυπωσιακότερου κορμιού είναι η καλλονή Αλεσάντρα Αμπρόζιο.

Αδύνατη και γραμμωμένη, αλλά χωρίς υπερβολές, η πανέμορφη μελαχρινή η οποίο μάλιστα έχει και ένα παιδάκι, έκλεψε τις εντυπώσεις στο Μάουι, όπου απολαμβάνει τις διακοπές της, όταν εμφανίστηκε στην παραλία.

Πολλοί, μάλιστα, λόγω και της επιλογής του μαγιό το οποίο ήταν στιλάτο και αναδείκνυε την σιλουέτα της έσπευσαν να μιλήσουν για την καλύτερη φετινή εμφάνιση με μαγιό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ