Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό -Τι ισχυρίστηκε - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε πεζό -Τι ισχυρίστηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο οδηγός του αστικού λεωφορείου που το βράδυ ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρέσυρε και εγκατέλειψε στην οδό Λαγκαδά της Θεσσαλονίκης έναν ηλικιωμένο πεζό, ο οποίος στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.

Στους αστυνομικούς είπε ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση και για αυτό δεν σταμάτησε και συνέχισε το δρομολόγιο του. «Ούτε εγώ ούτε κάποιος από τους επιβάτες αντιλήφθηκε το περιστατικό» φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Ο οδηγός του ΟΑΣΘ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ