Ξεκινούν οι ακροάσεις για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Κύπρου - iefimerida.gr

Ξεκινούν οι ακροάσεις για τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Κύπρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μνήμες από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Κύπρου ξυπνούν και πάλις, καθώς σήμερα αρχίζουν οι δημόσιες ακροάσεις της μονομελούς επιτροπής για το τραγικό συμβάν στο Μαρί της Κύπρου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.

Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 9:30 στο Υπουργείο Οικονομικών με την αρχή να κάνει η ανώτερη δικηγόρος της Δημοκρατίας, Μαίρη Σταυρινίδου, η οποία ανέλαβε του νομικούς χειρισμούς του θέματος εκ μέρους της Δημοκρατίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δύο στελέχη της ΑΗΚ, ένα στέλεχος του υπουργείου Εμπορίου που ήταν παρών στη διυπουργική σύσκεψη της 7ης Φεβρουαρίου και φυσικά ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Εξωτερικών Νίκος Αιμιλίου.

Αύριο αναμένεται να καταθέτουν ο τέως υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού και ο τέως Υπαρχηγός του ΓΕΕΔ Σάββας Αργυρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ