Χαροπαλεύει 35χρονη στη Λαμία μετά από επέμβαση ρουτίνας - iefimerida.gr

Χαροπαλεύει 35χρονη στη Λαμία μετά από επέμβαση ρουτίνας

Χαροπαλεύει 35χρονη στη Λαμία μετά από επέμβαση ρουτίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απίστευτη περιπέτεια, που απειλεί τη ζωή της, εξελίχθηκε μία επέμβαση ρουτίνας για μία 35χρονη γυναίκα από τη Λαμία.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου της Λαμίας. Την περασμένη εβδομάδα, η 35χρονη υπεβλήθη σε επέμβαση ρουτίνας, γυναικολογικής φύσεως σε κλινική της Αθήνας, από γυναικολόγο που διατηρεί ιατρείο στη Λαμία.

Αν και την ίδια ημέρα πήρε εξιτήριο, ακολούθως ενημέρωσε το γιατρό της ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά, όπως αναφέρει το lamiareport. Τέσσερις ημέρες αργότερα, η κατάστασή της χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο Λαμίας.

Μόλις την εξέτασαν οι γιατροί, αποφάσισαν την εσπευσμένη εισαγωγή της στο χειρουργείο, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία και είχε πάθει σηψαιμία. Πηγές από το συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας θέλουν κατά την πρώτη επέμβαση να τρύπησε το παχύ έντερο, χωρίς να το αντιληφθεί το ιατρικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ