Ο νεαρός που ταξίδεψε σε 11 χώρες για να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ -Τον βοήθησαν περίπου 100 άνθρωποι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο νεαρός που ταξίδεψε σε 11 χώρες για να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ -Τον βοήθησαν περίπου 100 άνθρωποι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρόλο που συνήθως χρειάζεται ένας αρκετά επιδέξιος άνθρωπος για να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ, ένας απόφοιτος πανεπιστημίου προσκάλεσε τουλάχιστον 100 ανθρώπους από 11 διαφορετικές χώρες για να τον βοηθήσουν με το τρισδιάστατο μηχανικό παζλ.

Ο Nuseir Yassin, αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ τον Μάιο, άρχισε να ταξιδέψει σε διάφορες χώρες του κόσμου για δύο μήνες. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, του ήρθε η ιδέα να ζητήσει από διάφορους περαστικούς που συναντούσε σε κάθε χώρα που επισκεπτόταν να κάνουν μία κίνηση στο παζλ και εκείνος του τραβούσε με την κάμερα του κινητού του.

Επειτα από δύο μήνες και αφού ταξίδεψε από την Αγγλία μέχρι και την Ταϊλάνδη, κατάφερε να λύσει τον κύβο, με την βοήθεια του κόσμου.

«Οταν ζητούσα από τον κόσμο να κάνει μία κίνηση, τους έλεγα πια πρέπει να κάνουν» εξηγεί στη Huffington Post ο Yassin. «Είναι σχεδόν απίθανο να δώσεις σε κάποιον έναν κύβο του Ρούμπικ και να ξέρει ποια είναι η σωστή κίνηση που πρέπει να γίνει για να προχωρήσει σωστά η επίλυσή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος κύβος του ρούμπικ λύση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ