Ο πρίγκιπας Χάρι δωροδόκησε γνωστό μάγο για να μάθει τα μυστικά του -Του έταξε τα κοσμήματα του στέμματος [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Χάρι δωροδόκησε γνωστό μάγο για να μάθει τα μυστικά του -Του έταξε τα κοσμήματα του στέμματος [εικόνα]

Ο πρίγκιπας Χάρι δωροδόκησε γνωστό μάγο για να μάθει τα μυστικά του -Του έταξε τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός μάγος Dynamo, ο οποίος άφησε εμβρόντητο το κοινό όταν κατάφερε να περπατήσει κατά μήκος του ποταμού Τάμεση, φαίνεται πως απέκτησε έναν νέο... γαλαζοαίματο θαυμαστή.

Οι δεξιότητές του δεν άφησαν ασυγκίνητο τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος -σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάγου- όταν τον γνώρισε από κοντά δεν δίστασε να του προσφέρει τα κοσμήματα του στέμματος του βρετανικού θρόνου προκειμένου να μάθει τα μυστικά του.

Ο 31χρονος Dynamo, το αληθινό όνομα του είναι Steven Frayne, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Daily Star, δήλωσε: «Ο Χάρι είναι πολύ χαλαρός. Παρακολούθησε μια παράσταση μου κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και προσπάθησε να μάθει τα μυστικά μου με το να μου προσφέρει ως αμοιβή τα πολύτιμα πετράδια του στέμματος».

Ο πρίγκιπας Χάρι δωροδόκησε γνωστό μάγο για να μάθει τα μυστικά του -Του έταξε τα κοσμήματα του στέμματος [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο γνωστός μάγος

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι μάγος κόλπα Dynamo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ