Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έπασχε από Πάρκινσον -Τι αποκάλυψε η σύζυγός του - iefimerida.gr

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έπασχε από Πάρκινσον -Τι αποκάλυψε η σύζυγός του

Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έπασχε από Πάρκινσον -Τι αποκάλυψε η σύζυγός του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία για την κατάσταση του Ρόμπιν Γουίλιαμς, πριν από την αυτοκτονία του, έδωσε στη δημοσιότητα η σύζυγός του. Οπως αποκάλυψε η Σούζαν Σνάινερ, ο ηθοποιός έπασχε από Πάρκινσον.

Παράλληλα, η σύζυγός του ξεκαθάρισε ότι ο 63χρονος- που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τη Δευτέρα- δεν είχε αρχίσει ξανά τις καταχρήσεις με αλκοόλ και ναρκωτικά. Οπως είπε, ο Γουίλιαμς βρισκόταν στα πρώτα στάδια της Νόσου του Πάρκινσον, ενώ τον χαρακτήρισε γενναίο γιατί την ίδια ώρα έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Οπως πρόσθεσε, ο Γουίλιαμς δεν ήταν έτοιμος να δημοσιοποιήσει ότι έπασχε από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

«Ελπίζουμε ότι με αφορμή την τραγική απώλεια του Ρόμπιν, άλλοι θα βρουν τη δύναμη να ζητήσουν τη φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζονται ώστε να ξεπεράσουν όποιες μάχες αντιμετωπίζουν και να μην φοβούνται», δήλωσε η Σνάιντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ