«Ενταλμα» σύλληψης για τον Σήφη -Νέα σχέδια για να πιάσουν τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου - iefimerida.gr

«Ενταλμα» σύλληψης για τον Σήφη -Νέα σχέδια για να πιάσουν τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου

«Ενταλμα» σύλληψης για τον Σήφη -Νέα σχέδια για να πιάσουν τον κροκόδειλο του Ρε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εβδομάδες περνούν και ο «Σήφης» συνεχίζει να κάνει τις βόλτες του στη λίμνη του φράγματος των Ποταμών στο Ρέθυμνο. Οι αρχές καταστρώνουν συνεχώς σχέδια για τον εντοπισμό του, αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πιάσουν τον κροκόδειλο, καθώς αποφεύγει επιμελώς τις παγίδες.

Μάλιστα, οι αρμόδιες αρχές έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν ειδική άδεια σύλληψης τα προηγούμενα 24ωρα, σύμφωνα με το neatv.gr. Την ερχόμενη Δευτέρα, η ομάδα άμεσης επέμβασης που έχει συσταθεί για αυτό το σκοπό θα κάνει σύσκεψη, ώστε να καταλήξει σε ένα νέο σχέδιο για την αιχμαλωσία του κροκόδειλου. Στη συνάντηση αναμένεται να ζητηθεί και επίσημα η συνδρομή του γνωστού... γητευτή των κροκοδείλων, Ολιβιέ Μπερά, ο οποίος έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνδράμει τις τοπικές αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Ρέθυμνο Σήφης κροκόδειλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ