Κόλλησε με μονωτική ταινία το στόμα της εγγονής της για να κάνει πλάκα στους διαδικτυακούς της φίλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Κόλλησε με μονωτική ταινία το στόμα της εγγονής της για να κάνει πλάκα στους διαδικτυακούς της φίλους [εικόνες]

Κόλλησε με μονωτική ταινία το στόμα της εγγονής της για να κάνει πλάκα στους δια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γυναίκα από το Οχάιο κόλλησε με μονωτική ταινία το στόμα της μόλις δύο μηνών εγγονής της, γιατί -όπως υποστηρίζει- το βρήκε αστείο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες της μικρής στο Facebook.

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης όμως δεν βρήκαν καθόλου αστεία την πράξη της γιαγιάς, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση τους με αποτέλεσμα να την «στολίσουν» με διόλου κοσμητικά επίθετα.

Η γιαγιά, ονόματι Τζάκι Σικς, εκτός από τη μονωτική ταινία που έβαλε στο στόμα του μωρού, σκέφτηκε πως θα ήταν ακόμα πιο αστείο να βάλει την εγγονή της μέσα σε ένα ταψί με πατάτες.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών της μικρής και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πράξη της γιαγιάς, ο σερίφης της περιοχής επισκέφθηκε το σπίτι της γιαγιάς προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει το βρέφος.

Η Τζάκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 10TV, τόνισε πως δεν είναι απαίσιος άνθρωπος και πως όλο αυτό το έκανε για πλάκα. «Ξεκίνησε σαν αστείο. Ο άντρας μου και εγώ βάλαμε ταινία στο στόμα της μικρής για να κάνουμε πλάκα. Πήραμε όμως το μάθημά μας και δεν θα το ξανά κάνουμε, γιατί προφανώς κάτι που είναι αστείο για εμάς, δεν είναι και για τον υπόλοιπο κόσμο».

Η μητέρα του μωρού, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, θεωρεί πως δεν πρόκειται για μία απαράδεκτη πράξη αυτό που έκανε η Τζάκι.

Η Τζάκι Σικς με τον σύζυγό της και την δύο μηνών εγγονή τους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ