Δημοτικός υπάλληλος ζητούσε «γρηγορόσημο» για έκδοση βεβαίωσης - iefimerida.gr

Δημοτικός υπάλληλος ζητούσε «γρηγορόσημο» για έκδοση βεβαίωσης

Δημοτικός υπάλληλος ζητούσε «γρηγορόσημο» για έκδοση βεβαίωσης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Γρηγορόσημο» της τάξεως των 500 ευρώ ζητούσε ένας υπάλληλος του δήμου Μεσολογγίου που συνελήφθη και κατηγορείται για δωροληψία και εκβίαση.

Ο 51χρονος απαίτησε από ιδιώτη- σύμφωνα με την καταγγελία του τελευταίου στην αστυνομία- 500 ευρώ προκειμένου, να ολοκληρώσει, στο πλαίσιο των καθηκόντων του, εκκρεμή υπόθεση που αφορούσε δημόσιο έργο. Συγκεκριμένα, για την έκδοση βεβαίωσης περαίωσης, η οποία είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποπληρωμής του έργου.

Ο υπάλληλος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο σταθμό του ΚΤΕΛ Μεσολογγίου, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει από τον καταγγέλλοντα 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο υπάλληλος είχε απαιτήσει ποσά για να διεκπεραιώσει δημόσια τεχνικά έργα, σύμφωνα με τον ιδιώτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ