Γνωστός Βρετανός τραγουδιστής εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης -Ερευνα στο σπίτι του - iefimerida.gr

Γνωστός Βρετανός τραγουδιστής εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης -Ερευνα στο σπίτι του

Γνωστός Βρετανός τραγουδιστής εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης -Ερε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με θύμα ένα ανήλικο αγόρι, εμπλέκεται ο Κλιφ Ρίτσαρντ. Πρόκειται για μία ιστορία προ δεκαετιών, αλλά η αστυνομία κάνει τώρα έρευνες.

Οι αρχές πήγαν σε σπίτι του γνωστού Βρετανού τραγουδιστή στο Μπερκσάιρ για να κάνουν έρευνα. Ο ίδιος δεν βρισκόταν εκεί, ενώ από την οικία αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, αλλά δεν έγιναν συλλήψεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η υπό έρευνα υπόθεση χρονολογείται από την δεκαετία του 1980 και αφορά ένα ανήλικο αγόρι, που εκείνη την εποχή ήταν κάτω από 16 ετών.

Ο Ρίτσαρντ- που μάλιστα έχει ανακηρυχθεί σερ- θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους Βρετανούς μουσικούς όλων των εποχών. Εχει πουλήσει 21,5 εκατομμύρια σινγκλ- περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο άνδρα καλλιτέχνη από την Βρετανία- έχει εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision δύο φορές και το 2013 κυκλοφόρησε το 100στό άλμπουμ της καριέρας του.

Με ανακοίνωσή του, ο τραγουδιστής αρνήθηκε την εμπλοκή του σε αυτή την υπόθεση. «Εδώ και πολλούς μήνες, ήμουν ενήμερος για τις κατηγορίες περί απρεπούς συμπεριφοράς μου στο παρελθόν, που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο», ανέφερε ο 73χρονος ροκ σταρ στην ανακοίνωσή του. «Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι παντελώς αναληθείς. Μέχρι τώρα είχα επιλέξει να μην αντιδράσω σε αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς (...) όμως η αστυνομία πήγε απροειδοποίητα στο διαμέρισμά μου στο Μπερκσάιρ», πρόσθεσε.

Ο Ρίτσαρντ διευκρίνισε ότι δεν βρίσκεται στη Βρετανία όμως είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί πλήρως με τις αστυνομικές αρχές, εφόσον θελήσουν να του πάρουν κατάθεση. Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, ο Κλιφ Ρίτσαρντ αυτήν την περίοδο κάνει διακοπές στην Πορτογαλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ