Εξωγήινος στη Σελήνη ή οφθαλμαπάτη -Η «σκιά» που περπατάει στο φεγγάρι και τρέλανε το διαδίκτυο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Εξωγήινος στη Σελήνη ή οφθαλμαπάτη -Η «σκιά» που περπατάει στο φεγγάρι και τρέλανε το διαδίκτυο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες από ένα βίντεο με πλάνα από τη Σελήνη που ανέβηκε στο YouTube επανέφερε τη συζήτηση για το αν υπάρχουν εξωγήινοι. Το διαδίκτυο πήρε φωτιά μόλις κυκλοφόρησε το βίντεο, καθώς σε ένα σημείο διακρίνεται μία ανθρωπόμορφη σκιά να περπατά στους κρατήρες της Σελήνης. Αμέσως τα σχόλια και οι θεωρίες έδιναν και έπαιρναν. Μάλιστα τη συγκεκριμένη εικόνα μπορεί να τη βρει κάποιος και στο Google Moon στις συντεταγμένες 27°34'26.35″N 19°36'4.75″W.

Οι ειδικοί πάντως λένε πως πρόκειται για μία οφθαλμαπάτη και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει πως στη Σελήνη υπάρχει κάποια μορφή ζωής που έχει παρόμοια σωματικά χαρακτηριστικά με αυτά του ανθρώπου και μάλιστα περπατάει.

Υποστηρίζουν πως μπορεί να είναι απλώς ένα ακόμη παράδειγμα παρειδωλίας. Το ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο ένα δυσδιάκριτο ή ασαφές εξωτερικό ερέθισμα εκλαμβάνεται εσφαλμένα ως ευκρινές και πλήρως αναγνωρίσιμο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εξωγήινος Σελήνη φεγγάρι οφθαλμαπάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ