Aυτός είναι ο νέος σύντροφος της Γκούινεθ Πάλτροου, ένας άντρας από το παρελθόν της [εικόνα] - iefimerida.gr

Aυτός είναι ο νέος σύντροφος της Γκούινεθ Πάλτροου, ένας άντρας από το παρελθόν της [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Aυτός είναι ο νέος σύντροφος της Γκούινεθ Πάλτροου, ένας άντρας από το παρελθόν της [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Aυτός είναι ο νέος σύντροφος της Γκούινεθ Πάλτροου, ένας άντρας από το παρελθόν της [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Μπορεί να πηγαίνει σε πρεμιέρες μαζί με τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, να δειπνούν μαζί δημοσίως, να μένουν σχεδόν απέναντι στο Χάμπτονς και να κάνουν πολλούς που τους θεωρούσαν το τέλειο ζευγάρι να ελπίζουν πως η Γκούινεθ Πάλτροου θα τα «ξαναβρεί» με τον Κρις Μάρτιν, όμως η σταρ φαίνεται πως προχώρησε ήδη στη νέα της ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με το US Weekly η Γκούινεθ έχει σχέση με τον συνδημιουργό της τεράστιας τηλεοπτικής Glee, τον Brad Falchuk με τον οποίο γνωρίστηκε όταν έκανε μερικές έκτακτες -και πολυσυζητημένες- εμφανίσεις στο σίριαλ. Η σχέση τους λοιπόν ξεκίνησε επαγγελματικά το 2010 με την εμφάνισή της στα πέντε επεισόδια. Πρόσφατα όμως εντοπίστηκαν να δειπνούν μαζί στο Λος Αντζελες με σαφή διάθεση φλερτ, ενώ λίγο μετά έφυγαν για ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ούτα (το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.

Ο Falchuk τον Μάρτιο του 2013 υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του Σούζαν με την οποία ήταν παντρεμένος επί δέκα χρόνια.

Aυτός είναι ο νέος σύντροφος της Γκούινεθ Πάλτροου, ένας άντρας από το παρελθόν της [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ