Νεκρός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας -Σε συντριβή αεροσκάφους - iefimerida.gr

Νεκρός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας -Σε συντριβή αεροσκάφους

Συνετρίβη αεροσκάφος με το οποίο ταξίδευε υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ιδιωτικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας Εντουάρντο Κάμπος, συνετρίβη στην πόλη Σάντος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος και άλλα έξι άτομα.

Η επαφή με το Cessna 560XL, με το οποίο ταξίδευε ο πολιτικός, χάθηκε ενώ προετοιμαζόταν να προσγειωθεί. Τα πρώτα τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν μαύρο καπνό να υψώνεται από την κατοικημένη περιοχή στην οποία συνετρίβη το αεροσκάφος που έπεσε σε σχολείο.

Ο 49χρονος Κάμπος, πατέρας πέντε παιδιών, είχε διατελέσει υπουργός Επιστήμης και Τεχνολογίας, υπό την προεδρία του Λουίς Ινάσιο Λούλα Ντα Σίλβα, ενώ στις δημοσκοπήσεις εμφανιζόταν ως τρίτος ανάμεσα στους υποψηφίους για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ ακύρωσε όλες τις προεκλογικές υποχρεώσεις της ενόψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου, μετά από την είδηση του θανάτου του Κάμπος. Το Εργατικό Κόμμα της Ρουσέφ ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει καμία εκδήλωση για τις επόμενες τρεις ημέρες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ