Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από λεωφορείο - iefimerida.gr

Θανάσιμος τραυματισμός 16χρονου από λεωφορείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στο 92ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων, ένας 16χρονος υπήκοος Αλβανίας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ειδικότερα, λίγο πριν από τη διασταύρωση στον Κουβαρά και απέναντι από κατάστημα όπου πραγματοποιούν στάση λεωφορεία όλο το 24ωρο, ο οδηγός λεωφορείου της διαδρομής Αλβανία -Καλαμάτα στάθμευσε δεξιά στο οδόστρωμα (κατεύθυνση προς Αντίρριο) και κάποιοι αποβιβάστηκαν με σκοπό να περάσουν απέναντι. Ανάμεσά τους και ο άτυχος 16χρονος ο οποίος παρασύρθηκε θανάσιμα την ώρα που διέσχιζε κάθετα το δρόμο, από αλβανικό λεωφορείο με κατεύθυνση τα Ιωάννινα.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με το pelop.gr και στο σημείο κατέφθασαν αυτοκίνητα της Αστυνομίας και της Τροχαίας. O οδηγός συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για το τραγικό συμβάν ανέλαβε η Τροχαία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ