Νέο τετ α τετ Σαμαρά -Γιούνκερ μέσα στο καλοκαίρι -Ποια θέματα θα συζητήσουν - iefimerida.gr

Νέο τετ α τετ Σαμαρά -Γιούνκερ μέσα στο καλοκαίρι -Ποια θέματα θα συζητήσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα τετ-α-τετ συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στις Βρυξέλλες.

Το ραντεβού που θα γίνει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος», στο περιθώριο της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις 30 Αυγούστου, θα έχει αντικείμενο το πρόσωπο που θα διαδεχθεί στην προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι, αλλά και τις σχέσεις της Αθήνας με την Τρόικα και τις αλλαγές στον τομέα της φορολογίας.. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από όλους τους υπουργούς να έχουν προχωρήσει μέχρι τις 29 Αυγούστου όλες τις δράσεις που έχουν χρεωθεί, ώστε να δείξει στον νέο πρόεδρο της Επιτροπής την αποφασιστικότητα της Αθήνας να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ