Πωλήθηκαν πάνω από 10 εκατομμύρια PlayStation 4 μέσα σε 9 μήνες - iefimerida.gr

Πωλήθηκαν πάνω από 10 εκατομμύρια PlayStation 4 μέσα σε 9 μήνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών ειδών η ιαπωνική εταιρεία Sony ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι πούλησε περισσότερα από 10 εκατομμύρια κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών σαλονιού PlayStation 4 σε όλο τον κόσμο από την ημέρα κυκλοφορίας τους στα μέσα Νοεμβρίου του 2013.

Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ώθηση στην ιστορία του PlayStation που θεωρείται η ναυαρχίδα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών της Sony.

Αυτό το καθαρά συμβολικό όριο ξεπεράστηκε στις 10 Αυγούστου, δηλαδή σε λιγότερο από εννέα μήνες, από την ημέρα που το νέο "μηχάνημα" άρχισε να διατίθεται στην παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Το PlayStation 4 άρχισε να διατίθεται στις 15 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις 29 του ίδιου μήνα στην Ευρώπη και σε περιοχές της Ασία. Στην Ιαπωνία βγήκε προς πώληση στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Sony playstation 4 πωλήσεις ρεκόρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ