Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί μέσα στο αυτοκίνητό του στη Ρόδο -Μπροστά στα δύο του παιδιά - iefimerida.gr

Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί μέσα στο αυτοκίνητό του στη Ρόδο -Μπροστά στα δύο του παιδιά

Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί μέσα στο αυτοκίνητό του στη Ρόδο -Μπροστά στα δύο το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Ρόδο, όταν επί ώρες ένας διαφημιστής απειλούσε να αυτοπυρποληθεί μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έφεραν σε απόγνωση.

Ο 45χρονος διαμαρτυρόταν γιατί αποβλήθηκε από την παραλία της Τσαμπίκας, όπου είχε επιχείρηση θαλάσσιων σπορ. Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε έξω από το κατάστημα που διατηρεί ο δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος για τα θέματα παραλιών, Βασίλης Ψυλλάκης, και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο έσπευσε μεγάλη αστυνομική δύναμη και ο διαπραγματευτής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, αλλά και τα δύο από τα πέντε του παιδιά που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν. Επί τρεις περίπου ώρες ο άνδρας, κρατώντας μέσα στο αυτοκίνητο ένα δοχείο με βενζίνη και έναν αναπτήρα- σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της «Δημοκρατικής»- απειλούσε ότι αυτοπυρποληθεί.

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου, Στάθη Κουσουρνά και με επιτελείς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου. Στις 19.30 μίλησε ξανά με τον δήμαρχο στο κινητό του τηλέφωνο κι ο τελευταίος του υποσχέθηκε να εξετάσει το ζήτημα από μηδενική βάση.

Τελικά, ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Δωδεκανήσου κατάφερε να πείσει τον 45χρονο να βγει από το αυτοκίνητό του και στη συνεχεία μετέβη μαζί του στην Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Φωτογραφία: dimokratiki.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ρόδος διαφημιστής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ