Χτύπησαν τους γονείς και προσπάθησαν να αρπάξουν τα δύο ανήλικα παιδιά τους

Απόπειρα αρπαγής δύο ανήλικων παιδιών, μπροστά στα μάτια των γονιών τους, έκαναν επτά άτομα σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή του Σκοπευτηρίου. Μάλιστα, επιτέθηκαν στον πατέρα και ακινητοποίησαν τη μητέρα τους.

Ηδη δύο άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ πέντε αναζητούνται. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν οι δύο συλληφθέντες, μαζί με άλλους τέσσερις Ρομά και έναν Αλβανό, πήγαν στον καταυλισμό. Εκεί απείλησαν και ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας την 24χρονη μητέρα, τραυμάτισαν με μεταλλικό αντικείμενο τον 22χρονο σύζυγό της και προσπάθησαν να πάρουν τα δύο μικρά παιδιά τους.

Μετά από έρευνες που έγιναν σε σπίτια σε τρεις καταυλισμούς βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ με τους γεμιστήρες τους και 57 φυσίγγια, τέσσερα πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, μία κυνηγετική καραμπίνα, επτά φυσίγγια πυροβόλου όπλου και τρία μαχαίρια.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ