Η απίστευτη απάντηση της δημάρχου Μυκόνου: «Φαντάζομαι ότι για να είχε άδεια θα τηρούσε και τους κανόνες» - iefimerida.gr

Η απίστευτη απάντηση της δημάρχου Μυκόνου: «Φαντάζομαι ότι για να είχε άδεια θα τηρούσε και τους κανόνες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την τραγωδία με το θάνατο ενός 10χρονου αγοριού στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου την ώρα που έκανε θαλάσσια σπορ η απερχόμενη δήμαρχος του νησιού, Ειρήνη Γρυπάρη, κληθείσα να σχολιάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα έδωσε μία απαράδεκτη απάντηση.

«Υπήρχε άδεια για θαλάσσια σπορ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Οσο για τους κανόνες αρμόδιο είναι το λιμεναρχείο που μπορεί να εξετάσει όσα έχουν προκύψει. Φαντάζομαι ότι για να είχε άδεια θα τηρούσε και τους κανόνες. Λυπάμαι πραγματικά που ένα 10χρονο παιδί πήγε να χαρεί κάνοντας θαλάσσια σπορ και έχασε τη ζωή του. Εχει συγκλονιστεί όλη η κοινωνία της Μυκόνου», είπε η κυρία Γρυπάρη μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγούνται σήμερα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών και ο χειριστής του ταχύπλοου, γα τη χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου ένας 10χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ