Παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία στη Στυλίδα -Οργισμένη απάντηση Γκλέτσου στην αστυνομία [έγγραφα] - iefimerida.gr

Παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία στη Στυλίδα -Οργισμένη απάντηση Γκλέτσου στην αστυνομία [έγγραφα]

Παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία στη Στυλίδα -Οργισμένη απάντηση Γκλέτσου στην αστυνομ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ανήλικο παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία στις Ράχες, που ανήκουν διοικητικά στον Δήμο Στυλίδας. Το παιδί κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του όταν έπιασε καλώδια που προεξείχαν σε χαλασμένη κολόνα φωτισμού.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αστυνομία απέστειλε έγγραφο στο Δήμο Στυλίδας στο οποίο καλεί τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα και να επισκευαστεί όσο το δυνατόν συντομότερα η χαλασμένη κολόνα ηλεκτροδότησης.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος της Στυλίδας, απάντησε ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έχει ηλεκτρολόγο και για περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Φωνάζω τρία χρόνια τώρα ότι είμαστε χωρίς ηλεκτρολόγο στο Δήμο. Κάποια στιγμή θα γίνει το μοιραίο. Δεν είναι δυνατόν ένας ολόκληρος Δήμος να μην έχει ηλεκτρολόγο και να μην μπορεί να πάρει, γιατί κάποιοι όταν υπέγραφαν τις δεσμεύσεις απέναντι στη τρόικα δεν σκέφτηκαν ότι θα καταρρεύσει το σύστημα....Για τις κολόνες οι οποίες έχουν υποστεί φθορές στείλαμε πάλι εθελοντές και ερασιτέχνες ηλεκτρολόγους για να τις φτιάξουν. Έτσι λειτουργούν σήμερα οι Δήμοι, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αφημένοι στο έλεος του Θεού...» δήλωσε ο Απ. Γκλέτσος στο LamiaReport, όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

Παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία στη Στυλίδα -Οργισμένη απάντηση Γκλέτσου στην αστυνομία [έγγραφα] | iefimerida.gr 0

Το έγγραφο του Διοικητή του Α.Τ. Στυλίδας προς τον Δήμο

Παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία στη Στυλίδα -Οργισμένη απάντηση Γκλέτσου στην αστυνομία [έγγραφα] | iefimerida.gr 1

Η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ