Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που δολοφόνησε ιερόδουλη στη Θεσσαλονίκη -Ομολόγησε την πράξη του - iefimerida.gr

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που δολοφόνησε ιερόδουλη στη Θεσσαλονίκη -Ομολόγησε την πράξη του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή, ο 28χρονος Ουκρανός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη για τη στυγερή δολοφονία μία 34χρονης ιερόδουλης από τη Βουλγαρία.

Ο κατηγορούμενος -κατά την απολογία του- ομολόγησε ότι ήταν πελάτης της 34χρονης και ανέφερε ότι της ζήτησε να κάνουν ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε πράξεις βίας. Υποστήριξε ότι κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου και ότι ζήτησε από την 34χρονη να σταματήσουν. Εκείνη -σύμφωνα με τον δράστη- δεν ικανοποίησε την επιθυμία του με αποτέλεσμα να την μαχαιρώσει στον λαιμό με ένα κουζινομάχαιρο και να την σκοτώσει.

Ο 28χρονος Ουκρανός, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2008 και εργάζεται ως τεχνικός θεάτρου και περιστασιακά ως σερβιτόρος, προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του και είπε ότι βρισκόταν σε άμυνα. Οι ισχυρισμοί του όμως δεν έπεισαν ούτε τον ανακριτή ούτε τον εισαγγελέα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Να σημειωθεί ότι για την ίδια υπόθεση, η οποία έλαβε χώρα τον περασμένο Ιανουάριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κατηγορείται και ένας 48χρονος Ελληνας, στον οποίο ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε την αποτρόπαια πράξη του. Εναντίον του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ