«O Mάικλ Τζάκσον ήταν αηδιαστικός, έφερνε στο σπίτι κόπρανα ζώων» - Oσα αδιανόητα αποκαλύπτουν πέντε καθαρίστριές του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη ζωή και κυρίως τις ιδιομορφίες και τις παραξενιές του βασιλιά της πόπ Μάικλ Τζάκσον. Τώρα η New York Post με ένα άρθρο που κάνει τον γύρο του κόσμου αποκαλύπτει πως ο σταρ που λατρεύτηκε όσο λίγοι ανά τον κόσμο ήταν ένας φρικτός, αηδιαστικός βρωμιάρης που παραβίαζε κάθε κανόνα υγιεινής.

Η εφημερίδα μίλησε με πέντε πρώην καθαρίστριες στη φάρμα κάστρο της Νeverland. Iσχυριζονται πως ήταν τακτικός και καθαρός μέχρι και το 1993 οπότεο 13χρονος Τζόρνταν Τσάντλερ τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση αναγκάζοντας τον σταρ να πληρώσει στην οικογένειά του το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι αφηγήσεις τον παρουσιάζουν να κουβαλάει κοπριά ζώων από τους στάβλους μέσα στο σπίτι και να απειλεί να τις κάνει μπάλες και να τις πετάξει σε όποιον του πήγαινε κόντρα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεκουμπώσει το φερμουάρ του και να ουρήσει μέσα στο σπίτι, όπου ήθελε, όποιος κι αν ήταν μπροστά. Επίσης ουρούσε στο κρεβάτι του το οποίο ήταν διάσπαρτο από μισοφαγωμένα γεύματα και σκουπίδια αλλά ... απαιτούσε να μην του αλλάξουν τα σεντόνια

Ολες οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο Μάικλ Τζάκσον ήταν συνεχώς υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που προφανώς τον ωθούσαν σε αυτές τις πράξεις. Αντέδρασε ουρλιάζοντας και απαίτησε γενική καθαριότητα μόνο όταν οι καναπέδες του σπιτιού έπιασαν κοριούς.

Οι πρώην εργαζόμενες αποκαλύπτουν επίσης πως μισούσε τους ιδρυτές της DreamWorks (Steven Spielberg, David Geffen, Jeffrey Katzenberg) επειδή έλεγε πως του είχαν κλέψει για το λογότυπο την ιδέα με το αγοι που ισορροπεί στην ακρή του φεγγαριού. Είχε φτιάξει στο υπνοδωμάτιό του έναν στόχο με τις φωτογραφίες τους και πετούσε βελάκια. Αποκαλούσε άσπλαχνες βδέλλες τους συγγενείς του και έβαζε τους υπαλλήλους του να του αγοράζουν κατά δεκάδες τα περιοδικά που είχαν φωτογραφίες τους, προκειμένου να τις κόψει σε κομματάκια και αν τις πετάει σαν κομφετί.

Οσο για τα πιο περίεργα πράγματα που είχε μαζί του και αρνιόταν να πετάξει, ήταν μια μουσκεμένη, χρησιμοποιημένη πάνα μωρού, κι ένα φορεμένο εσώρουχο Fruit of the Loom σε μικρό μέγεθος...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ