Δικέφαλο μωρό δελφίνι ξεβράστηκε σε ακτή της Σμύρνης -«Νόμιζα ότι τα μάτια μου παίζουν κόλπα» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας - iefimerida.gr

Δικέφαλο μωρό δελφίνι ξεβράστηκε σε ακτή της Σμύρνης -«Νόμιζα ότι τα μάτια μου παίζουν κόλπα» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευε στα μάτια του ο τουρίστας Turgul Metin, ο οποίος εντόπισε το νεκρό δελφίνι με δύο κεφάλια, που ξεβράστηκε στην ακτή στην περιοχή της Σμύρνης, στην δυτική ακτή της Τουρκίας.

Ο 29χρονος δάσκαλος είπε ότι ένα από τα μάτια του θαλάσσιου θηλαστικού «δεν ήταν πλήρως διαμορφωμένa», αναφέρουν οι Turkish Times.

«Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος», εξήγησε ο αμήχανος τουρίστας και πρόσθεσε: «Παρατήρησα το δελφίνι στη θάλασσα και παρακολουθούσα καθώς ξεβραζόταν προς την παραλία. Δεν μπορούσα να το καταλάβω, σκέφτηκα ότι τα μάτια μου έπαιζαν κόλπα».

«Ποτέ δεν είχα ακούσει για τέτοιο δελφίνι, πόσο μάλλον να δω ένα με τα ίδια μου τα μάτια», είπε σε κατάσταση έντονης αμηχανίας ο 29χρονος Metin.

Το «κουτάβι» δελφίνι ήταν περίπου 12 μηνών και μετράται το ένα μέτρο (3.2ft) σε μήκος.

Ο Metin κάλεσε την αστυνομία που αφαίρεσε το δικέφαλο κουφάρι από την παραλία.

Ο Mehmet Gokoglu, θαλάσσιος βιολόγος από το Πανεπιστήμιο Akdeniz που θα μελετήσει το ασυνήθιστο θηλαστικό, είπε ένα δικέφαλο δελφίνι είναι «πολύ σπάνια περίπτωση».

Πέρυσι, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ανακάλυψαν αυτό που πιστεύουν ότι είναι η πρώτη φορά καταγράφηκε, έναν δικέφαλο καρχαρία - ταύρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ