Η Mirror προτείνει τα ελληνικά νησιά για οικονομικές αποδράσεις της τελευταίας στιγμής - iefimerida.gr

Η Mirror προτείνει τα ελληνικά νησιά για οικονομικές αποδράσεις της τελευταίας στιγμής

Η Mirror προτείνει αποδράσεις της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα -Οικονομικές δι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ελλάδα προτείνει ως προορισμό της τελευταίες στιγμής και μάλιστα οικονομικό για όσους δεν έχουν ακόμα πάει διακοπές η βρετανική εφημερίδα Mirror. Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως για 14 ημέρες διακοπών στη Ζάκυνθο το κόστος που αγγίζει τις 185 λίρες το άτομο, τονίζοντας πως η χώρα μας είναι στην κατηγορία κόστους κάτω των 200 λιρών.

Στη ίδια κατηγορία με την Ελλάδα είναι και το Μαρακές, ενώ οι ακριβότεροι προορισμοί είναι η Costa del Sol στη Νότια Ισπανία, με κόστος 249 λίρες το άτομο για επτά διανυκτερεύσεις, η Ουαλία (384 λίρες για τέσσερις διανυκτερεύσεις), ο Καναδάς (619 λίρες ανά άτομο, 7 διανυκτερεύσεις), τα Μπαρμπάντος (από 909 λίρες ανά άτομο για 7 διανυκτερεύσεις), η Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας (από 999 λίρες ανά άτομο για 7 διανυκτερεύσεις).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ