Με 10 ώρες καθυστέρηση αναχώρησε το European Express από το λιμάνι της Καβάλας - iefimerida.gr

Με 10 ώρες καθυστέρηση αναχώρησε το European Express από το λιμάνι της Καβάλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καθυστέρηση δέκα ωρών απέπλευσε, χθες το βράδυ, από το λιμάνι της Καβάλας, όπου παρέμενε ακινητοποιημένο, το επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο "European Express", με προορισμό τη Λήμνο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο και το Βαθύ Σάμου.

Οπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ατία της πολύωρης καθυστέρησης ήταν, σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία NEL Lines, η επίσχεση εργασίας στην οποία προχώρησαν 12 μέλη του πληρώματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστούν μεγάλη ταλαιπωρία οι εκατοντάδες επιβάτες του πλοίου, που έμειναν όμηροι στο λιμάνι της Καβάλας, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης ανάμεσα στους αγανακτισμένους ταξιδιώτες και μέλη του πληρώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επειτα από διαβουλεύσεις με εκπροσώπους της πλοιοκτήτριας εταιρείας βρέθηκε η «χρυσή τομή» με τους εργαζόμενους, οι οποίοι ανέστειλαν τελικά την κινητοποίησή τους. Το πλοίο αναχώρησε στις 10 το βράδυ.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από λίγες μέρες, το ίδιο πλοίο είχε μείνει πάνω από 15 ώρες «δεμένο» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλήματος ανεφοδιασμού, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία στους 1000 επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καβάλα πλοίο λιμάνι European Express
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ