Αστυνομικός ζήτησε χρήματα από δημοσιογράφο -Συνελήφθη για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος - iefimerida.gr

Αστυνομικός ζήτησε χρήματα από δημοσιογράφο -Συνελήφθη για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος

Αστυνομικός ζήτησε χρήματα από δημοσιογράφο -Συνελήφθη για δωροληψία και παράβασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβά θα πληρώσει ένας αστυνομικός την απόφασή του να ζητήσει χρήματα από δημοσιογράφο, της οποίας τη φύλαξη θα αναλάμβανε σύντομα. Ο 43χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος.

Πρόκειται για έναν υπαρχιφύλακα, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του. Οπως προέκυψε, ο 43χρονος- που το προσεχές διάστημα θα αναλάμβανε υπηρεσία φρούρησης δημοσιογράφου του ALPHA αντικαθιστώντας συνάδελφό του για λόγους υγείας- απαίτησε από την ίδια χρήματα. Συγκεκριμένα, της ζήτησε 100-200 ευρώ το μήνα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για οδοιπορικά έξοδα και ότι η διαδικασία αυτή είναι υπηρεσιακώς προβλεπόμενη.

Επειτα από συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών υποθέσεων, η δημοσιογράφος παρέδωσε στον υπαρχιφύλακα το προσημειωμένο ποσό των 150 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. Αμέσως μετά, ο αστυνομικός συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Κυριακή στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ