Οι πρεσβείες εγκαταλείπουν το κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Οι πρεσβείες εγκαταλείπουν το κέντρο της Αθήνας

Οι πρεσβείες εγκαταλείπουν το κέντρο της Αθήνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αποκέντρωση» ψηφίζουν πολλές ξένες πρεσβείες, που η μία μετά την άλλη μετακομίζουν στα προάστια, όπου υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες για σύγχρονα κτίρια.

Μετά από υπουργεία, φορείς και επιχειρήσεις και οι πρεσβείες εγκαταλείπουν το κέντρο της Αθήνα. Μετά από εκείνη της Χιλής, που μετακόμισε από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας στην Κηφισιά, το δρόμο προς τα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα το Χαλάνδρι παίρνει και η καναδική πρεσβεία, ενώ σχετικές πληροφορίες της «Καθημερινής» θέλουν ανάλογες μετεγκαταστάσεις να εξετάζουν και άλλες πρεσβείες, όπως αυτές της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Ο βασικός λόγος για αυτή την τάση είναι το γεγονός ότι στα προάστια, εξαιτίας της κρίσης, υπάρχουν ελκυστικά κτίρια για ενοικίαση και αγορά, ενώ εκεί υπάρχει και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ