Και οι «άγγελοι» έχουν δικαίωμα στην πίτσα -Η ένοχη απόλαυση του σούπερ μόντελ της Victoria's Secret [εικόνα] - iefimerida.gr

Και οι «άγγελοι» έχουν δικαίωμα στην πίτσα -Η ένοχη απόλαυση του σούπερ μόντελ της Victoria's Secret [εικόνα]

Και οι «άγγελοι» έχουν δικαίωμα στην πίτσα -Η ένοχη απόλαυση του σούπερ μόντελ τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαλάτες, άφθονο νερό και γιαούρτια. Κάπως έτσι φαντάζεται κανείς το μενού των μοντέλων. Η αλήθεια δεν διαφέρει πολύ, αν και ακόμη και τα κορίτσια με τα «φονικά» κορμιά δεν μπορούν να αντισταθούν μπροστά σε μία ένοχη απόλαυση μερικές φορές.

Στον πειρασμό υπέκυψε η Candice Swanepoel. Μετά από μία σκληρή ημέρα δουλειάς, για μία φωτογράφιση, το μοντέλο με τα ατελείωτα πόδια έπεσε με τα... μούτρα σε μία πίτσα. Μάλιστα, δεν δίστασε να τσαλακώσει την «αστραφτερή» εικόνα της, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία στην οποία καταβροχθίζει ένα κομμάτι από την πίτσα. «Αυτό συμβαίνει όταμν η φωτογράφιση τελειώνει στη 1 τα ξημερώματα», έγραψε ο «άγγελος» της Victoria's Secret στο λογαριασμό της στο Instagram.

Εννοείται βέβαια πως αυτές οι ατασθαλίες δεν φαίνονται στο κορμί της. Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει παλιότερα η Swanepoel, προκαλώντας το φθόνο των γυναικών, έχει πολύ καλό μεταβολισμό. «Είμαι τυχερή, γιατί μπορώ να τρώω ό,τι θέλω. Πάντα βέβαια έκανα υγιεινή διατροφή. Απλά αν θέλω να απολαύσω κάτι παχυντικό το κάνω και μετά απλά γυμνάζομαι πιο σκληρά», είχε πει.

Και οι «άγγελοι» έχουν δικαίωμα στην πίτσα -Η ένοχη απόλαυση του σούπερ μόντελ της Victoria's Secret [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις πίτσα Candice Swanepoel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ