Αστεγος έστησε το νοικοκυριό του κάτω από γέφυρα στην Κνωσό -Παρά τις αντιξοότητες δηλώνει ότι δεν βάζει κάτω [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αστεγος έστησε το νοικοκυριό του κάτω από γέφυρα στην Κνωσό -Παρά τις αντιξοότητες δηλώνει ότι δεν βάζει κάτω [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ιστορία του κύριου Γιώργου, ενός άνδρα 53 ετών από το Ηράκλειο της Κρήτης, αποδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο τις συνέπειες που έχει επιφέρει στη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας η οικονομική κρίση.

Ο κ. Γιώργος μέχρι πριν από πέντε περίπου χρόνια δούλευε στις επισκευές πλοίων, μία δουλειά η οποία του έδινε αρκετά χρήματα για να ζήσει. Ωστόσο, οι συγκυρίες, όπως ο ίδιος εξομολογείται στο cretapost.gr, τον έκαναν να χάσει το σπίτι του.

«Οι περιστάσεις και οι αντιξοότητες με έκαναν πριν πέντε χρόνια να ζήσω σ' ένα σπίτι στο Ηράκλειο που ήταν εγκαταλελειμένο. Πριν από δύο βδομάδες περίπου ήρθαν οι μπουλντόζες για να το γκρεμίσουν και στη θέση τους να υψώσουν μία πολυκατοικία. Πήρα τα πράγματα που είχα μέσα, όλα μου τα υπάρχοντα κι έφυγαν», εξιστορεί ο κύριος Γιώργος.

Παρά τις αντιξοότητες, ο 53χρονος άνδρας δεν το βάζει κάτω και αποφάσισε να δημιουργήσει από την αρχή το νοικοκυριό του κάτω από τη νέα γέφυρα της Κνωσού.

«Βρήκα αυτό το μέρος που είναι δροσερό. Έφερα τα ρούχα μου, ένα μονό κι ένα διπλό κρεβάτι που είχα, ένα τραπεζάκι, τα κατσαρολικά μου και τα βιβλία μου. Πλέον το σπίτι μου -για την ώρα τουλάχιστον- είναι εδώ» επισημαίνει.

Ο κ. Γιώργος ωστόσο ανέφερε ότι πολλοί είναι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τον βοηθούν καθημερινά. «Ευτυχώς έρχονται εδώ άνθρωποι περαστικοί και μη και μου φέρνουν ένα πιάτο φαγητό και μπορώ να φάω. Καθημερινά πηγαίνω στο λιμάνι και κάνω βόλτες ενώ το βράδυ επιστρέφω εδώ στη γέφυρα για να ξεκουραστώ».

Ο 53χρονος δηλώνει πως έχει μεγάλη ανάγκη για δουλειά και κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει: «Εγώ ήμουν στις επισκευές τον πλοίων. Δούλευα με εταιρείες που μας έστελναν σε διάφορα μέρη του κόσμου για να επισκευάζουμε πλοία. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχω δουλειά και την χρειάζομαι. Αν υπάρχει κάτι, οπουδήποτε, θα ήθελα να πάω να δουλέψω. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να με βρει κάτω από τη γέφυρα της Κνωσού».

Αστεγος έστησε το νοικοκυριό του κάτω από γέφυρα στην Κνωσό -Παρά τις αντιξοότητες δηλώνει ότι δεν βάζει κάτω [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αστεγος έστησε το νοικοκυριό του κάτω από γέφυρα στην Κνωσό -Παρά τις αντιξοότητες δηλώνει ότι δεν βάζει κάτω [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αστεγος έστησε το νοικοκυριό του κάτω από γέφυρα στην Κνωσό -Παρά τις αντιξοότητες δηλώνει ότι δεν βάζει κάτω [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άστεγος νοικοκυριό Κνωσός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ