Η ζωή του Στίβεν Χόκινγκ γίνεται ταινία -Βασίζεται στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Η ζωή του Στίβεν Χόκινγκ γίνεται ταινία -Βασίζεται στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βασισμένη στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Στίβεν Χόκινγκ είναι η ταινία με τίτλο «The Theory Of Everything», η οποία περιγράφει τη ζωή και την πορεία του μεγαλύτερου εν ζωή Βρετανού θεωρητικού φυσικού.

Η ιστορία ξεκινά το 1965, όταν σε ηλικία μόλις 21 ετών, άρχισε να διαπρέπει στον ακαδημαϊκό χώρο. Ήταν η περίοδος που γνώρισε την Τζέιν Γουάλντι, με την οποία και παντρεύτηκε. Τότε άρχισαν να εμφανίζονται και τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειάς του, με την παράλυση των νεύρων του. Οι γιατροί μάλιστα του είχαν ανακοινώσει ότι του απομένουν δύο χρόνια ζωής και ότι αυτά θα χρειαστεί να τα περάσει σε αναπηρικό αμαξίδιο χωρίς να είναι σε θέση να ξαναμιλήσει.

Τον Χόκινγκ, ο οποίος είναι σήμερα 72 ετών και καταφέρνει να μιλά με ειδικό μηχάνημα, θα ενσαρκώσει στην ταινία ο Eddie Redmayne, ενώ την σύζυγό του η Felicity Jones.

Η ταινία, το επίσημο τρέιλερ της οποίας έχει ήδη κυκλοφορήσει, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 7 Νοεμβρίου και την 1η ιανουαρίου του 2015 θα προβληθεί στην Βρετανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ