Faraday Café: Η καφετέρια-κλουβί που κινητά και wi-fi «τρώνε πόρτα» [εικόνες] - iefimerida.gr

Faraday Café: Η καφετέρια-κλουβί που κινητά και wi-fi «τρώνε πόρτα» [εικόνες]

Faraday Café: Η καφετέρια-κλουβί που κινητά και wi-fi «τρώνε πόρτα» [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ενοχλείστε κάθε φορά που πηγαίνετε σε μία καφετέρια και το κινητό δεν έχει σήμα ή δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο δίκτυο, τότε σίγουρα η καφετέρια Faraday δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Οι πελάτες της συγκεκριμένης καφετέριας που βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά απολαμβάνουν τον καφέ τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος μοιάζει με κλουβί και εκεί μέσα τα κινητά τους τηλέφωνα δεν έχουν σήμα, ενώ δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο.

Ο Τζούλιεν Τόμας που σχεδίασε την καφετέρια-κλουβί ανέφερε πως εμπνεύστηκε να κάνει κάτι τέτοιο γιατί τον ενδιαφέρει να υπάρχει άμεση επικοινωνία ανάμεσα στον κόσμο. «Μπορείς να έρθεις για καφέ, να χαλαρώσεις μέσα στο κλουβί, να μιλήσεις με τον κόσμο χωρίς να σε νοιάζει αν θα χτυπήσει το κινητό σου».

Το κλουβί ουσιαστικά εμποδίζει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα να εισέλθουν στον χώρο και για αυτό τον λόγο δεν έχουν σήμα τα κινητά τηλέφωνα. Να σημειωθεί πως στη καφετέρια ο καφές ειναι φρεσκοκομμένος και οι πελάτες πληρώνουν όσο και αν θέλουν.

Ο Τζούλιεν Τόμας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ