H Tζένιφερ Λόπεζ δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη -Αρπαξε νεαρό και χόρεψε μαζί του μόλις της το ζήτησε [βίντεο] - iefimerida.gr

H Tζένιφερ Λόπεζ δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη -Αρπαξε νεαρό και χόρεψε μαζί του μόλις της το ζήτησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρό του έζησε ένας νεαρός, στο American Idol. Οχι μόνο γιατί προκρίθηκε στην επόμενη φάση της τελευταίας εκπομπής, αλλά και επειδή είχε την ευκαιρία να χορέψει αγκαλιά με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Μόλις οι κριτές του είπαν ότι «πέρασε», η προσοχή του επικεντρώθηκε σε μία από αυτούς, την Jlo. Ο νεαρός λοιπόν τη ρώτησε αν θα ήθελε να χορέψει μαζί του. Η σταρ αιφνιδιάστηκε και διστακτικά σηκώθηκε. Μόλις βρέθηκε όμως δίπλα του ξεπέρασε τις αναστολές της.

Ενώ ο νεαρός αμήχανος και διακριτικός αναρωτιόταν πιθανότατα πώς κρατά κανείς μία σταρ όταν θέλει να χορέψει μαζί της «σλόου», η Λόπεζ τον... άρπαξε και τον αγκάλιασε, ενώ του χάιδευε τον αυχένα. Οταν άρχισε να ακούγεται το τραγούδι, η 45χρονη έγειρε στο λαιμό του νεαρού και έκλεισε τα μάτια της, ενώ στο τέλος του δήλωσε γελώντας ότι αυτή ήταν η πιο διασκεδαστική εμπειρία που είχε τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις american idol Τζένιφερ Λόπεζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ