Μπόμπιρας σήμανε συναγερμό στο Λευκό Οίκο -Πέρασε από το φράχτη και προκάλεσε πανικό - iefimerida.gr

Μπόμπιρας σήμανε συναγερμό στο Λευκό Οίκο -Πέρασε από το φράχτη και προκάλεσε πανικό

Μπόμπιρας σήμανε συναγερμό στο Λευκό Οίκο -Πέρασε από το φράχτη και προκάλεσε πα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η ανάκριση δεν έβγαλε πολλά. Ο «ύποπτος» δεν μιλούσε. Βασικά, δεν έχει μάθει ακόμη να μιλάει. Ηταν ο μπόμπιρας που μπήκε στο Λευκό Οίκο και εξαιτίας της «εισβολής» του σήμανε συναγερμός.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο περιπετειώδης μπέμπης αποφάσισε μπουσουλώντας να τρυπώσει στην περίφραξη του Λευκού Οίκου, ξεφεύγοντας από την επιτήρηση των γονιών του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και, όπως προστάζει το πρωτόκολλο, οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών έτρεξαν προς το σημείο όπου είχε εντοπιστεί ο «εισβολέας» κρατώντας τα όπλα στα χέρια, ενώ ο Λευκός Οίκος «κλείδωσε».

Βέβαια, μετά από λίγη ώρα επανήλθε η τάξη, καθώς διαπιστώθηκε ότι πίσω από όλα αυτά βρισκόταν ο μπόμπιρας. Παρά την ταλαιπωρία, οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών αποφάσισαν να φερθούν στον ύποπτο με... ευγένεια. Οπως είπαν με χιούμορ, θα τον ανακρίνουν όταν μάθει να μιλάει και τον επέστρεψαν στους γονείς του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Λευκός Οίκος Εισβολέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ