Assosiated Press: Το ένα μετά το άλλο, τα θερινά σινεμά, χάνονται στην Ελλάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Assosiated Press: Το ένα μετά το άλλο, τα θερινά σινεμά, χάνονται στην Ελλάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πάρα πολλές δεκαετίες αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν της θερινής διασκέδασης. Όχι μόνο στις μεγάλες πόλεις, αλλά ακόμα και σε μικρά χωριά. Οι θερινοί κινηματογράφοι ανήκουν στην κουλτούρα του Έλληνα, περισσότερο από οποιαδήποτε χώρα.

Σύμφωνα με το Assosiated Press, ήδη αυτό έχει αλλάξει όχι για λόγους κρίσης, αλλά εξαιτίας των τεχνολογικών εξελίξεων. Αρκετοί ανεξάρτητοι κινηματογραφικοί operators κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς αναφέρουν πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν την παγκόσμια στροφή στην digital προβολή ταινιών που επιβάλλουν οι μεγάλοι διακινητές ταινιών.

Πολλοί από αυτούς αναφέρουν πως η επένδυση σε νέες τεχνολογίες είναι αρκετά δαπανηρή και είναι αδύνατον γι' αυτούς να την καλύψουν. Επομένως, δεν θα έχουν άλλη τύχη από το λουκέτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ