Χάστε κιλά χωρίς κόπο: 8 έξυπνοι τρόποι να αδυνατίσετε εύκολα και γρήγορα

Οι ιδιοκτήτες σκύλων που βγάζουν έξω καθημερινά τα κατοικίδια τους, σημειώνουν πολύ μικρά ποσοστά παχυσαρκίας σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια. Ωστόσο αυτός είναι μόλις ένας από τους εύκολους τρόπους να χάσετε κιλά.

- 2 μέρες χωρίς υδατάνθρακες
Οι γυναίκες που κόβουν τους υδατάνθρακες δύο ημέρες την εβδομάδα, τρώγοντας κανονικά τις υπόλοιπες ημέρες, έχασαν κατά μέσο όρο 4 κιλά, σε σύγκριση με τα μόλις 2 κιλά που έχασαν οι γυναίκες που απλώς έτρωγαν 1.500 θερμίδες την ημέρα, σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μάντσεστερ στην Αγγλία. Πρακτικά πρέπει να τρώμε άπαχες πρωτεΐνες, υγιεινά λίπη, όπως το ελαιόλαδο, και μη-αμυλούχα λαχανικά όπως το λάχανο, τα μανιτάρια, το μπρόκολο και οι ντομάτες στις ημέρες χωρίς υδατάνθρακες, παραλείποντας προφανώς το ψωμί, τα ζυμαρικά και τις πατάτες.

- Κοιμηθείτε περισσότερο
Οι άνθρωποι που στερούνται τον ύπνο, εκκρίνουν περισσότερη από την ορμόνη γκρεκλίνη, που προκαλεί το αίσθημα της πείνας και λιγότερη από την ορμόνη λεπτίνη που προκαλεί αίσθημα κορεσμού, σύμφωνα με τον δρ Κραίγκ Σουίμερ, από το Ντάλας. Οι νυσταγμένοι άνθρωποι τρώνε επίσης περισσότερους απλούς υδατάνθρακες και γλυκά αποζητώντας μια έκρηξη ενέργειας.

- Κρατήστε ημερολόγιο διατροφής
Σύμφωνα με την εταιρεία αδυνατίσματος Activity Exchange, οι άνθρωποι που κρατούν ημερολόγιο διατροφής, χάνουν τουλάχιστον 9 κιλά ετησίως. Οταν βλέπουμε τι τρώμε, μπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε τρόπο διατροφής.

- Ντυθείτε κομψά
Σύμφωνα με την κλινική ψυχολόγο Κέιτι Ρίκελ, η οποία ειδικεύεται στη διαχείριση βάρους, το να προσέχει την εμφάνιση του ένα άτομο, το οδηγεί σταδιακά στην ανάγκη για απώλεια του περιττού βάρους προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα του.

- Οχι ζαχαρούχα ποτά
Όταν οι ερευνητές στο Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health συνέκριναν διαφορετικές στρατηγικές για την απώλεια βάρους σε μια ομάδα 810 ατόμων, μόνο εκείνοι που έκοψαν τα ζαχαρούχα ποτά παρουσίασαν στατιστικά σημαντική απώλεια βάρους.

- Χρησιμοποιείστε μικρότερα πιάτα
Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ, συνιστά ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν μικρότερα πιάτα, τρώνε και μικρότερες μερίδες γιατί τα βλέπουν πιο «γεμάτα».

- Μην τρώτε «έξω»
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο παρατήρησαν πρόσφατα ότι ο μέσος αριθμός των θερμίδων από τα γεύματα σε 19 αλυσίδες εστιατορίων έφτανε τις 1.128 θερμίδες, περισσότερο από το μισό της συνιστώμενης ποσότητας θερμίδων την ημέρα για υγιείς ενήλικες. Ετσι μπορείτε να αδυνατίσετε χωρίς να αδυνατίσει το πορτοφόλι σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κιλά δίαιτα αδυνάτισμα τρόπος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ