Η ζωή των Χρυσαυγιτών στη φυλακή -Το μονόζυγο, τα αμέτρητα push-ups και τα βραστά αβγά - iefimerida.gr

Η ζωή των Χρυσαυγιτών στη φυλακή -Το μονόζυγο, τα αμέτρητα push-ups και τα βραστά αβγά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις περνούν τις μέρες τους στον Κορυδαλλό οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Έχουν σταματήσει τα αιτήματα και τις διαμαρτυρίες προς τη διεύθυνση των φυλακών και μάλιστα όσες φορές έγινε έλεγχος στα κελιά τους δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο.

Όμως,όπως γράφει ο «Βηματοδότης», η απεργία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στοίχισε πολλά στους έγκλειστους χρυσαυγίτες, αφού κόπηκαν όσο διαρκούσε η απεργία τα επισκεπτήρια. Και αυτό διότι συνήθως τους έφερναν φαγητό απ' έξω αφού δεν έτρωγαν το συσσίτιο των φυλακών.

Έτσι εμφανίστηκαν κατ' ανάγκην στα κελιά κάποιες κατσαρόλες και ένα-δύο μπρίκια για να βράζουν κανένα αβγό και περιμένουν να ξαναρχίσει το επισκεπτήριο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, που δεν μπορεί χωρίς τη γυμναστική, βρήκε ένα μονόζυγο στο προαύλιο, έναν παλιό πάγκο και μια μπασκέτα και προσπαθεί να γυμνάζεται. Του αρέσει, να κάνει συνεχώς push-ups.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ