Ψάχνουν τη γυναίκα με τους καλύτερους γλουτούς -Οι 27 που διεκδικούν τον τίτλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ψάχνουν τη γυναίκα με τους καλύτερους γλουτούς -Οι 27 που διεκδικούν τον τίτλο [εικόνα]

Στη Βραζιλία ψάχνουν τη γυναίκα με τους καλύτερους γλουτούς -Οι 27 που διεκδικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η απόλυτη καταξίωση για μία γυναίκα που νιώθει υπερήφανη για την... πίσω όψη της. Ο τίτλος «Miss Bum Bum» είναι για εκείνη ότι για έναν ωρολογοποιό να αναδειχθεί κορυφαίος στην Ελβετία ή μία σαμπάνια να κερδίσει βραβείο ποιότητας στη Γαλλία. Γιατί απονέμεται στη Βραζιλία, κι αν ξέρουν κάτι καλά εκεί είναι από γλουτούς.

Για τη δόξα λοιπόν- και τα 22.000 δολάρια που αποτελούν το χρηματικό έπαθλο για την πρώτη θέση- 27 γυναίκες σύντομα θα δώσουν τη.... μάχη με «όπλο» τα οπίσθιά τους. Με μικροσκοπικά μπικίνι, οι διεκδικήτριες του τίτλου πόζαραν μπροστά στην κάμερα για την πρώτη επιλογή, καθώς από εκείνες θα «περάσουν» οι 15 καλύτερες που θα ψηφίσει το κοινό.

Σε δεύτερο στάδιο, η νικήτρια θα αναδειχθεί από την τελετή που θα γίνει το Νοέμβριο. Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που διεξάγεται ο συγκεκριμένος διαγωνισμός των γλουτών. Φέτος, ανάμεσα στις υποψήφιες είναι μία σωσίας της Μέγκαν Φοξ, δύο δίδυμες αδερφές, ένα μοντέλο για μεγάλα μεγέθη αλλά και μία 39χρονη.

Ψάχνουν τη γυναίκα με τους καλύτερους γλουτούς -Οι 27 που διεκδικούν τον τίτλο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία διαγωνισμός ειδήσεις Miss Bum Bum
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ