Εξιχνιάστηκε δολοφονία ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη -Τη μαχαίρωσε νεαρός αλλοδαπός στον λαιμό - iefimerida.gr

Εξιχνιάστηκε δολοφονία ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη -Τη μαχαίρωσε νεαρός αλλοδαπός στον λαιμό

Εξιχνιάστηκε δολοφονία ιερόδουλης στη Θεσσαλονίκη -Την μαχαίρωσε νεαρός αλλοδαπό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονης αλλοδαπής ιερόδουλης, που είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης είναι ένας 28χρονος Ουκρανός, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή, κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία της 34χρονης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, βάσει του οποίου συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έγκλημα ερωτικό. Το θύμα ήταν εκδιδόμενη και ο κατηγορούμενος πελάτης της. Το έγκλημα διαπράχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία και το οποίο χρησιμοποιούσε για να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δράστης μαχαίρωσε την αλλοδαπή γυναίκα στο λαιμό. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται κι ένας 48χρονος Έλληνας, στον οποίο ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμυστηρεύτηκε την αποτρόπαια πράξη του. Εναντίον του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου από τον σύζυγό της και έναν ομοεθνή φίλο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ