Ενας... αργοπορημένος πρόεδρος -Ο Ομπάμα καθυστέρησε σε διάφορες συναντήσεις συνολικά 35 ώρες μέσα στο 2014 - iefimerida.gr

Ενας... αργοπορημένος πρόεδρος -Ο Ομπάμα καθυστέρησε σε διάφορες συναντήσεις συνολικά 35 ώρες μέσα στο 2014

Ενας... αργοπορημένος πρόεδρος -Ο Ομπάμα καθυστέρησε σε διάφορες συναντήσεις συν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικό πρόβλημα με τη διαχείριση του χρόνου φαίνεται πως έχει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα. Αν γράψει κανείς στη μηχανή αναζήτηση της Google «Obama always late» δηλαδή, ο Ομπάμα είναι συνέχεια αργοπορημένος, θα δει αρκετά άρθρα να εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή του. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η αργοπορία του προέδρου έγινε hashtag στο Twitter.

Βάσει όλων των παραπάνω, η Washington Post αποφάσισε να αναλάβει δράση και συγκέντρωσε πληροφορίες προκειμένου οι συντάκτες του άρθρου να διαπιστώσουν πόσες ώρες συνολικά έχει αργήσει στις επίσημες συναντήσεις του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η μέθοδος που ακολούθησαν ήταν αρκετά απλή. Κάθε φορά που ο Ομπάμα έχει μία δημόσια εμφάνιση, το αναλυτικό πρόγραμμά του αναρτάτε στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου, όπου υπάρχουν και όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις ομιλίες του (πότε ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν, τι ώρα τελικά ανέβηκε στο βήμα ο πρόεδρος, πόση ώρα διήρκεσαν και άλλες σχετικές πληροφορίες).

Οι συντάκτες της εφημερίδας συγκέντρωσαν όλα αυτά τα στοιχεία και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Μπαράκ Ομπάμα έστησε το κοινό του συνολικά 35 ώρες μέσα στο 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Ομιλίες αργοπορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ