Το Hennessey Venom F5 θα έχει 1.419 άλογα και θέλει να σβήσει Bugatti, Koenigsegg κ.λπ. - iefimerida.gr

Το Hennessey Venom F5 θα έχει 1.419 άλογα και θέλει να σβήσει Bugatti, Koenigsegg κ.λπ.

Το Hennessey Venom F5 θα έχει 1.419 άλογα και θέλει να σβήσει Bugatti
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Hennessey Venom GT είναι ένα αμερικάνικο super car που έχει πετύχει τελική ταχύτητα 435,31 χλμ./ ώρα, η οποία για τυπικούς λόγους δεν έχει αναγνωρισθεί ως παγκόσμιο ρεκόρ, με αποτέλεσμα το τελευταίο να παραμένει στη Bugatti Veyron.

Προκειμένου το ρεκόρ να περάσει στα χέρια των Αμερικανών, αλλά και γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για το τρέχον μοντέλο της, η Hennessey θα παρουσιάσει επίσημα του χρόνου το Venom F5 που βλέπετε στις φωτογραφίες μας.

Αυτό θα έχει βελτιωμένη αεροδυναμική, αλλά και το επόμενο στάδιο εξέλιξης του V8 των 7.000 κυβικών με τα δύο turbo, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να φτάνει τα 1.419 άλογα και η τελική του τα 467 χλμ./ ώρα, τιμή που αφήνει σίγουρα πίσω της τη Bugatti Veyron και ενδεχόμενα και το νεόκοπο Koenigsegg One:1.

To Hennessey Venom F5 θα κατασκευαστεί σε μόλις 30 αντίτυπα και η τιμή του, όταν οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το 2016, θα είναι σαφώς υψηλότερη σε σχέση με τις 900.000 ευρώ που κοστίζει το Venom GT.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ