Στη Βουλή η δικογραφία για Μπαρμπαρούση, Παναγιώταρο, Μπούκουρα και Γκλέτσο -Για τους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή - iefimerida.gr

Στη Βουλή η δικογραφία για Μπαρμπαρούση, Παναγιώταρο, Μπούκουρα και Γκλέτσο -Για τους πυροβολισμούς στην κηδεία Ντερτιλή

Στη Βουλή η δικογραφία για Μπαρμπαρούση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάζεται στη Βουλή η δικογραφία που σχηματίστηκε από τις εισαγγελικές Αρχές για τους πυροβολισμούς που ερρίφθησαν από όπλα βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην κηδεία του χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή.

Η δικογραφία που διαβιβάζεται αφορά στο αδίκημα της παραβίασης του Ν. 2168/93 (άσκοποι πυροβολισμοί κατά συναυτουργία) και αφορά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, Ηλία Παναγιώταρο, τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα αλλά και τον πρώην βουλευτή και νυν στέλεχος του κόμματος Απόστολο Γκλέτσο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών που διενήργησαν η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά και οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές, κατά την νεκρώσιμη ακολουθία ερρίφθησαν 20 πυροβολισμοί. Βάσει των πρώτων εκτιμήσεων, είχε διαπιστωθεί ότι οι πυροβολισμοί ερρίφθησαν από ομάδα αγνώστων στο χώρο του νεκροταφείου, πλην όμως δεν έγιναν αμέσως αντιληπτοί. Ακολούθησε έρευνα και αμέσως μετά εντοπίστηκε ένας 22χρονος άνδρας, ο οποίος είχε στην κατοχή του πάνω από 20 κάλυκες.

Οι κάλυκες εστάλησαν στα αρμόδια εργαστήρια της Αστυνομίας και η σχετική πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε έδειξε ότι οι πυροβολισμοί προήλθαν από πιστόλια των Ηλία Παναγιώταρου (10 πυροβολισμοί), Απόστολου Γκλέτσου (τέσσερις πυροβολισμοί), Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση (πέντε πυροβολισμοί) και Στάθη Μπούκουρα (δυο πυροβολισμοί).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ