Ο Αλέν Ντελόν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη - iefimerida.gr

Ο Αλέν Ντελόν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φημισμένος Γάλλος ηθοποιός, Αλέν Ντελόν εισήχθη την Κυριακή, εσπευσμένα, σε νοσοκομείο του Παρισιού για να υποβληθεί σε επέμβαση στην πλάτη, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα.

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Γάλλος σούπερ σταρ του κινηματογράφου, 78 ετών πλέον, μπήκε στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή (3/8), αλλά μόλις την Τετάρτη έγινε γνωστή η περιπέτεια της υγείας του.

Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή (λέγεται πως οι πόνοι ήταν αφόρητοι) που δεν μπορούσε να πάει μόνος του στο νοσοκομείο, αλλά χρειάστηκε να τον μεταφέρει νοσοκομειακό, ενώ οι γιατροί της νευρολογικής κλινικής Lariboisière στο Παρίσι, έκριναν πως ήταν άμεση η ανάγκη να μπει στο χειρουργείο.

Επί του παρόντος δεν έχει εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του, ενώ και οι οικείοι του τηρούν σιγή ιχθύος. Πάντως, ασθενείς που τον είδαν, είπαν στους δημοσιογράφους πως τους φάνηκε αρκετά κουρασμένος.

Να σημειωθεί πως το φθινόπωρο του 2013 ο Ντελόν είχε αντιμετωπίσει άλλη μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς του είχε διαγνωστεί καρδιακή αρρυθμία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι εγχείρηση Αλέν Ντελόν αρρυθμία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ