Οι πιλότοι της Φόρμουλα 1 οδηγούν σχεδόν ξαπλωμένοι! - iefimerida.gr

Οι πιλότοι της Φόρμουλα 1 οδηγούν σχεδόν ξαπλωμένοι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εικόνα των μονοθεσίων της Φόρμουλα 1 την έχουμε όλοι: χαμηλά και αεροδυναμικά, προκειμένου να μπορούν να κινηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ποια είναι όμως η εικόνα των οδηγών τους εν ώρα «υπηρεσίας»; Πώς κάθονται μέσα σε αυτά;

Την απάντηση εδώ τη δίνει το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο ο πρωτοπόρος μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος Nico Rosberg δείχνει με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο τη στάση του σώματός του μέσα στο μονοθέσιο. Παράλληλα κάνεις σαφείς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, μιας και ο χώρος είναι πρακτικά ανύπαρκτος και ως εκ τούτου οι κινήσεις μετρημένες. Ενδιαφέρον είναι ότι η ορατότητα περιορίζεται σε μερικά εκατοστά πάνω από το τιμόνι κι έτσι αρκετές φορές πρέπει να σηκώσει το κεφάλι τουθ για να δει!Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει εδώ το κάθισμα, που φτιάχνεται κατά παραγγελία από ανθρακονήματα για κάθε οδηγό, προκειμένου και να μην τον κουράζει αλλά και να τον στηρίζει σωστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ